Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 19:38 - Жега зад ъгала 2
Автор: stoni Категория: Политика   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.03.2009 04:38


Жегата изкочи и избухна в лицето на минко миковата маска.
Власта се уплаши и се развика, дръжте милиционера.


Най после маската на лицемерието падна сгърчена и зад нея се подаде зачервената уплашена глава на Михаил Миков, професионалното и политическото ръководство на министерството на вътрешните работи. Нарушиха мълчанието от престорено пренебрежение към случващото се в тяхната градинка, което се изтъркули по паветата пред паметника на Левски.
Там и най после  протестиращите полицаи измъквайки светкавично десницата си им забиха такъв шамар, че милиционерските фуражки и кокарди изпопадаха в прогнилия ковчег положен в София. Силен десен светкавичен шамар в лицето на подкрепящите в институцията реставрационна реформа, провеждана от съветници бивши партийни секретари.
И изпаднаха символите на миналото, с


 който ясно и недвусмислено, показаха на целия свят кои са и какви са, какво ще защитават и какво ще искат протестиращите полицаи, жандармеристи, пожарникари и сие мислещи в тази система.
Та това е онзи ден, в който вертолета отмъкна петолъчката ви от партийния  дом "другари" и "другарки" в МВР.
Това ЯСНО ЛИ ВИ Е?
Та то стана ясно и на децата, и на бабите им, че това са онези хора, които търсят реалната, истинската, а не фасадна лъжлива промяна в МВР. Промяна, с която да се даде началото на независимостта им от вас "другарите", в която съществуват от толкова много десетилетия.
Най после, почти след 20 години, от вътре се появи центробежна сила, извиси се глас и роди воля, която се пртивопоставя ясно на статуквото, което обслужва в продължение на +60 години само една част от гражданството. Така те ви казаха стига и демонстрираха толкова ясно това, че опитите на Павлин Димитров да ги изкара СЕБЕ СИ е жалко и смешно. Жалък и смешен ВИ стана и ТОЗИ министър, повторил като ехо една пак лъжа, поредната лъжа, вечната от техните усти. Всъщност милиционера Павлин и другаря му Миков викнаха...дръжте милиционера ей го на и се огледаха в огледалото. . На, ама НА, и ми се свиват трите пръста. Свиха се и пръстите на двадесет хиляди ръце след извиването им отново и отново след 20 години в които света ви каза НЕ, ОХИ, НО, НАЙН.
Така, днес най-накрая, всичко си идва на мястото и в последното ви и най слино убежище. Мястото, в което заредихте черните деветосептемврийски, и от, и чрез което унишожихте цвета на нацията.
Днес, всички или поне онази част от гражданите, мислещата и желаеща да живее в нормална държава, държава на закона и неговото върховенство, разпознаха в този многохиляден протест, онези на които искат да дарят своето доверие. Днес всеки от своята камбанария разчиства своя бряг от клони и храсти пред очите си и не е далеч деня, в който от двата бряга на лагуната ще се зърнат двата фара. И тогава наистина ви е спукана работата  "другари", тогава наистина ще настане време да си ходите и полегнете в ковчега при символите си, в ковчега на историята, в който така упорито отказвате да влезете.
Та там им е мястото на др. Миков и др. Димитров колеги, там е и мястото на всеки от онези сраснали се др. дебели и оядени задници в кабинетите на ведомството, в които имат и изпълняват десетилетия една и единствена задача, да протектират своите господари от червената върхушка.
Ето така днес категорично се разбра, че в МВР има вече и други хора, такива които не са съгласни с продължението на всеки километър и те слизат от трамвая на др. Станишев и наследничето др.Добрев.
Днес полицията доказа, ясно и недвусмислено, че не е онзи единен и компактен биещ червен юмрук на изгнилата в десетилетията соц/ком партия.  МВР показа, че има и честна десница и тя ще е и в качество и във възможноси по-силната част от него до момента в който не се освободи от онези, така като знаково се раздели със символите, които ги охарактеризират.
Зората на възраждането заблестя в очите на тези довчера отчаяни деца. Те предвкусиха  вкуса на победата и връщане назад няма.
Преродиха се и преродената в тях надежда няма как да умре отново.Свърши се другари, МВР не е само ваше.
Ето след толкова черни дни в които десетки млади съдби се затриваха от глупост и жажда за власт, задържана с цената на всичко, пропиващи се, самоубиващи, замлъкващи само допреди няколко дни със случая в Крумовград се прокара граница. Границата се проряза в в една дата на месец март 2009. Март и пролет в която птицата феникс се отри от пепелищата в които я засипаха огромните огньове на североизтока и превърнаха онези, които трябваше да защитават всеки свой гражданин в негов палач.
Е, това е което се случи. 
Това е истината другарю. 
Ти загуби господството си над най-силния си инструмент, с когото само преди няколко месеца отново преби онези, които излязоха за да ти подсказват, че е време да си ходиш от тази земя, земя на хора, които никога не са се предавали и винаги са се измъквали и заставали зад името си незвисимо и колкото и безнадежно да е изглеждало това.

SG



Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446585
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332