Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2008 15:26 - Бог да те прости Коце.
Автор: stoni Категория: Хоби   
Прочетен: 1709 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2008 16:54


Ексшефът   на              РПУ - Гоце Делчев Костадин Граматов се застреля в дома си, докато жена му е в Гърция    
 
         
 
    image
Офицерът изчакал синът му Владимир да тръгне на работа и дръпнал спусъка на пистолета, тъщата открила окървавеното му тяло
     Бившият началник на РПУ - Гоце Делчев Костадин Граматов се застреля вчера. Инцидентът станал около 10 часа в дома на семейството на улица “Криволак” Гоце Делчев, след като синът Владимир, който също работи в полицията в Гоце Делчев, излязъл за работа. 57-годишният Костадин Граматов се е прострелял с личното си оръжие. Безжизненото тяло е намерено по-късно от тъща му. Тя светкавично извикала от РПУ сина му, който работи като инстектор в Детска педагогическа стая. Веднага са пристигнали и криминалисти от РПУ - Гоце Делчев. Тялото на Граматов е намерено проснато по средата в детската стая в дома му. Закаран е по най-бързия начин в МБАЛ “Иван Скендеров”, където докторите констатирали моментално настъпилата смърт. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, взети са и натривки за необходимите разследвания. Около тялото на Костадин Граматов не са намерени нито хапчета, нито предсмъртно писмо до близките му. Това опровергава плъзналите вчера слухове, че наскоро лекарите открили, че е заболял от тежка болест. Според запознати смъртоносният изстрел е в главата. Съпругата му Мария Граматова е на гурбет в Гърция. Преди приватизацията на гоцеделчевския Тютюнев комбинат работеше там като ТРЗ. Вчера в късния следобед с кола от Гърция тя пристигна в Гоце Делчев, тръгнала веднага, след като разбрала за трагедията.
     Съседите коментират, че не са чували семейството да има кой знае какви проблеми.
     Костадин Граматов бе началник на РПУ - Гоце Делчев през 1993-1094 година. Той застана на този пост по предложение на СДС, но след малко повече от година бе свален заради промяна на политическито статукво в държавата и на негово място за шеф на РПУ - Гоце Делчев застана Богомил Янев. Той остави до пенсия Костадин Граматов като инспектор в Детска педагогическа стая. Сега неговото място в РПУ - Гоце Делчев заема синът му Владимир. След пенсионирането си К. Граматов се отдаде да реставрира старата си бащина къща. Колеги и приятели на Граматов вчера бяха шокирани от черната вест за самоубийството му.
     
   
 
    КРАСИ ТЕРЗИЕВА    
    Пряк път към тази статия:    
    http://www.struma.bg/cgi-bin/archive.cgi?year=2008&month=08&day=30&issue=4971&page=home&article=1    



Тагове:   Бог,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 447022
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332