Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2008 04:27 - Б.Б. Kан нa г-жа Аспарухова
Автор: stoni Категория: Хоби   
Прочетен: 5031 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2008 18:50


image

Как се правеше поредната премяна

Звучи и наподобава и леко накривява на някакви асоциации от рода на
                                                                            Как се каляваше стоманата
Най вероятно е поради наличието на стоманенобетонни глави в ковчега на българската държавност по всичките и страни и най вече в капака и.Факт и известен и на преките свидетели а и на онези, които са вече достатъчно млади та само им е известно за това по случващото се с непрекъснатите, безкрайни скандали в страната на безкрайния преход от пусто в празно, празно, празно, празнотиквено червеноподобно.

Та да си дойдем на думата как ще се прави поредната премяна, защото заглавието е в минало свършено време но когато го пиша това си предстои все още да се преоблича наново Илия и пак от тия в тия.И поредното което ме накара да си губя отново личното време е една статия в небезизвестния и взет от мен под наблюдение югозападен всекидневник и по точно неговото електронно издание на вестник Струма.

Ето част от нея а после линк..

БИВШИ И НАСТОЯЩИ ВОЕННИ И ЧЕНГЕТА, БИЗНЕСМЕНИ, СЪВЕТНИЦИ И ПЕВИЦАТА Н. ЧАКЪРДЪКОВА УЧРЕДИХА ОБЩИНСКИ КОМИТЕТ   
 
  Подполковник К. Мечкаров оглави командосите в Г. Делчев   
 
  Комисар Ил. Сораджиев, зам. кметът В. Сарандев, младият инспектор К. Калинов и синият д-р Г. Мегданов назначени в ръководното ядро на общинската структура    
 
  image
Командос №1 в България проф. д-р Юлий Абаджиев вдясно получи от председателя К. Мечкаров специална кама за спомен . 
     Със специална церемония миналата вечер под девиза “За отечеството - славата, за нас - честта” ръководството на Съюза на българските командоси начело с председателя му проф. д-р Юлий Абаджиев, заместник-председателите ген.-майор Петко Драгоев, ген.-майор Стоимен Стоименов, Владимир Горбунов, Войн Войнов и председателите на командоските градски комитети в София и Благоевград - полковниците Стоян Киров и Александър Костов, както и много членове и гости учредиха в гр. Гоце Делчев Общински комитет на Съюза на българските командоси - 2005.
     Бившето топ ченге подполковник Костадин Мечкаров оглави общинския комитет, негов заместник стана комисар Илия Сораджиев - началник на ГПУ - Гоце Делчев, а организационен секретар - зам. кметът на общината Валери Сарандев. Полицейският инспектор...
http://www.struma.com/cgi-bin/archive.cgi?year=2008&month=07&day=28&issue=4942&page=home&article=5
Всичките тези имена са ми доста познати направо на ти сме си.
Но за разлика от тях аз тук ще се опитам да ги вкарам в един много по широк контекст за който подозирам, че мнозина от тях дори си нямат и представа, че се оказват артисти.
Артист под номер едно на местната структура е Коцето Мечкаров, бившият ми пряк началник преди да кажа чао на г-жа Аспарухова.И понеже основно темата е за преобличанията в общ план в политическия театър и как в съблекалнята му се въртят и гримират едни и същи артисти ще започна от него.
Коцето подобно на мен но малко преди мен и от малко по високо село сменя селските гащи и направо в милицията с най добри помисли да гони бандити и храни семейство.Преоблича и едно кимоно, което е неговия друг образ но всъщност е образа и дрехата с която се появява в продължение на около 30 години в нашия селски град.Няколко години след като напуснах той също излиза от системата и над мундира и кимоното си хвърля един обществен халат на който пише (Чист съм, други като мене няма).Не го отричам това но това би следвало да е нормално за всеки и едва ли може да етикет за превъзходство но в България е така.
Кое от всичкото тук, което си е лична негова и часна работа има нещо общо с общия театър или цирк (все едно) за който съм се засилил да пиша.
Ами това е дружбата му закрепена в минералните води на профила Огняново с бившия му шеф и секретар на МВР ни най малко безизвестния Бойко Борисов.Точно оня Бойко дето сега е кмет на София и се тъкми да стане кан на Аспарухова.
И пак нищо в крайна сметка, кво от това?
Нищо но само до тук и погледнато най вероятно от и през доверчивите и сини очи на подполковник  Мечкаров.
Не допускам, че Коцето е изобщо в час и план с цялата режисура...нито те ще му кажат, нито той ще играе в техния театър ако му дадът да прочете сценария.Нищо специално просто не е такъв човека и това аз си го знам...ние от селата се знаем.Аз и заради това ще му звънна когато му дойде времето.
Следващия артист;
Сораджиев, Сарандев и бомбето Калинов, който е единствения дето не му знам физиономията и то защото е на около 25 години...но както и да е.Те са в един знаменател участници и всеки си държи клона под себе си в специфични различни посоки но общото им е, че са на върха на някаква пирамида от зависими под тях лица с различни мотиви.Ще си ги спестя сега, всъщност ще си спестя врмето, че трябва да карам колело след малко.То и без това въпроса е в посока нагоре и кого преобличат за да го извадим сега, скоро де като цар.

Така в Благоевград- г-н Сашо Костов...Сашо така обичаше да го нарича един друг генерал, който знае как да гали с тайфено нежни имена, също от селата и слезнал да ги бори бандитите заедно с Коцето но достигнал далече чак директор в РДВР Благоевград с първи замесник Сашко Костов с когото солидарно по молба на новия тогава министър на МВР Петков си заминаха в пенсия заради Чората...случая не е приключил та ще е излишно да го припомням.
И така, това е Сашето Костов, дето го изгониха поради неспособност през вратата (е от нема и къде, защото генезиса с Петков им е съвършенно оплетен) а сега Сашето се е качил на прозореца и пак иска да скача вътре.
Забележете с други дрехи са ей, те негодуват срещу безобразията в държавата, те и той които никога не са слизали от да я управляват.Ама той е малък ще кажете, голяма работа...нали е специалист...да специалист е и там в делото на Чорта и онези петимата полицаи всичко си казват (ама това е друга тема, макар всичко да е навързано като свински черва и събития и хора).
Но нека продължим нагоре.
image















Създателят на българските барети е доктор хонорис кауза на ВИТИЗ

Юлий Абаджиев е убеден, че всеки човек си има кармична предопределеност и мисия, която изпълнява

57-годишният професор Юлий Абаджиев, доктор на изкуствознанието и доктор хонорис кауза на ВИТИЗ, е създател на българските барети през 1979 г. Днес е председател на фондацията "Национална академия за изкуствата" и председател на Съюза на командосите, който се учредява по негова инициатива през 2002 г. Има редица разработки в областта на бодигардинга и е един от основоположниците на организираното изучаване, практикуване и популяризиране на бойните изкуства в България. Започва активно да се занимава в тази насока още през 1963 г. Проф. Абаджиев е убеден, че всеки човек на тази земя има кармична предопределеност и мисия, която трябва да изпълни. За себе си казва: "Аз съм реализиран човек и затова се стремя да правя това, което подсказва вътрешната ми убеденост и да успявам на всяка цена".

image
Млад и мустакат между
Тодор Живков и Добри Джуров.

Юлий Абаджиев е израснал в Панагюрище и, освен патриотизма на този град в исторически план, нищо в живота му не подсказва, че ще стане командос. Баща му Григор Абаджиев е един от най-известните акушер-гинеколози. Майка му Руска е изработила собственоръчно над 400 вилерови гоблена и 480 покривки с българска бродерия. Възстановила е две знамена по подобие на знамето на Райна Княгиня. Едното е подарила на военновъздушното училище

http://www.pishtov.com/Docs/FrameSet_PWG_page4.htm

Коментара е излишен нали?... и всеки, който може, иска и желае е разбрал за какво става въпрос.
Без коментар а ако някой пита може и да карам колелото по после....

Ще кажете че съм пропуснал нещо и то в началото а това е последния човек от комитета а именно човека на десните в групата д-р Мегданов.
Човека който е единствен и предполага се копчето на един друг балтон, който отново няма да излезе на сцената, защото този балтон се носи от други хора а всъщност се показва само копчето на сцената с ей такива размери а на нея ще се нанесе отново преоблечения серсемин и това ще му бъде подарено от бат Бойко.
Бореца за правдини народни със свитата от вечно същите.
Така ще ги пременяме отново същите с помоща на измисления горе, който ще им подава отново власта по региони на онези пак си същите, дето доказват за 56-ти път, че са неспособни да използват власта в името на суверена а са единствено способни да го лъжат и крадът.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - tova e umesno v tozi slu4aj
29.07.2008 04:58
http://www.youtube.com/watch?v=U9n7x4vNOoE
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 444910
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332