Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2008 21:52 - Декларация на независимостта на Стони
Автор: stoni Категория: Хоби   
Прочетен: 3985 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 02.04.2008 07:50


Ето така мисля а мисля, че същото мисли и Астрономи и мнозинството от приятелите ми тук...как да не съм горд, че съм част от тези хора под най общия ни знаменател Човеци.
Чета Декларацията на независимостта на Тoмас Джеферсън и си мисля....
image


               Декларация на независимостта на Стони...

Истини, видни от самосебеси

Декларация на вярата и надеждата в мен

Когато в хода на човешкия живот настъпи необходимост, щото един човек да разкъса комунистическите си окови, които са го привързвали, и от всички тайни власти да се сдобие с онзи независим и равен статут, на който природните и божиите закони му дават право, благоприличното уважение към мнението на човечеството изисква той да обяви причините, които са го принудили да се самоотдели. Смятам, че видни от само себе си са истините: всеки човек е създаден равeн, а неговия създател го е дарил с някои неотнемаеми права, измежду които правото на живот, на свобода и на стремеж към щастие. И за да гарантирам тези права,  си учредявам управление, което извлича справедливата си власт от съгласието да ме управлява. Според мен, щом една форма на управление се окаже пагубна за поставената цел, имам правото да я видоизменя или премахна и да учредя ново управление, поставяйки основите му на такива принципи и организирайки властта му по такъв начин, каквито ми се чини най-подходящи, за да ми гарантират сигурност и щастие. Наистина, както би продиктувала разсъдливостта, отдавна установени управления не бива да се видоизменят поради незначителни или преходни причини; и както е показал досегашният опит, съм по-склонен да страдам дотогава, докато злините са все още поносими, вместо да ги изправя,унищожавайки системата, на която е привикнало. Но когато един дълъг низ от злоупотреби и грабителства, преследващи неизменно една и съща цел, говорят, че съм застрашен да бъда поставен под властта на един абсолютен  деспотизъм, то тогава мое право и мое задължение е да отхвърля подобно управление и да си избере нови пазители на своята бъдеща сигурност. Така търпеливо понасяха и моите близки и такава е сега необходимостта, която ги принуждава да изменят предишната система на управление. Историята на сегашната олигархия, представлява история на непрестанни противоправни дейния и грабителство, при което пряката цел е да се установи абсолютна тирания над душата ми. В доказателство нека запознаем безпристрастния свят с фактите.
Той Гоце - въкодвов от Сирщник, Сер-Гея руското чедо и фонтанния герой Запалката със знайните им и незнайни съучастници и генералската клика, старата номенклатура и техните лакеи, крадци и мързели в десетките отминали години седнали на сoфрата, яхнали врата на човеците, впили смукала в сърцата им...
Тези хора подписваха закони, които са извънредно вредни за здравето и обществото. Те забраниха на своите членове да мислят от всичко и всякакво значение, като наредбите им по вертикала чакаха да се получи  съгласие от най тираничния сред тях; и като обявяваше тези закони , той изобщо забравяше да си спомни за тях. Червената върхушка отказа да признае други закони за уреждане въпросите на големи маси от хора, поставяйки условие, щото тези люде да отстъпят правото си на Законодателството – право, неоценимо за тях, ала удобно за чуждите съветски интереси. Те свикваxa законодателните органи на неудобни и необикновени места, отдалечени от хранилищата на тяхната обществена документация, горяха дела и документи, папки и разработки с едничката цел да се преклонят пред неговите минали злодеяния. Те неколкократно избиваха цвета на нацията, защото с мъжествена твърдост те се противопоставяха на посегателствата му срещу правата на Народа.

– Тяхната върхушка, посредством съдебни фарсове, със съд и без присъда унищожат неговия елит в нашите градове и села след 9.9.1944 г.

– Прокарват закон за прекъсването на нашата търговия с всички демократични части на света, вкарват ни в изолация зад железните завеси на мракобесния комунизъм.

– За налагане на национализация и заграбване на имуществото.

– За лишаването ни в много случаи от правото на съд с процес.

– За транспортирането на наши граждани в СССР, та там да ги съдят за несъществуващи нарушения.

– За премахването на свободната система на търновското законодателство в една свободна страна, установявайки там временна власт и разширявайки нейните граници в полза на чужда държава , че да я превърне в пример и в удобен инструмент за въвеждането на същата абсолютна власт и в нашите земи и ги нарече Задунайка губерния.

– За отнемането на нашите традиции, премахването на нашите най-тачени закони и коренно преустройство във формите на нашето управление.

– За разпускането на нашите собствени законодателни органи и техното избиване.

– БКП се отказа от независимостта ни, обяви, че сме под зависимостта на КПСС

– Така каскетаджиите нахлуха в нашите души, ограбваше нашите домове, гореше градовете ни, отнемаше живота на нашите граждани.

– Посреща огромни армии от чужди интереси, за да довършат делата на смърт, опустошение и тирания, захванати вече с такава жестокост и перфидност, каквито едва ли ще се намерят и в най-варварските векове, абсолютно недостойни за  названието човеци на една цивилизована нация.

– Тe принуждаваxa нашите сънародници, да пият от мъка, да обръщат оръжието си против своята страна, да стават палачи на своите другари и братя или да падат от тяхната ръка.

– ДС агентите подстрекават вътрешни раздори против нас и се помъчи да насъска обитателите на граничните райони чрез ДПС, безмилостните и цигански грабежи, мутренски кланове в чиито известни правила на войната влиза безогледното избиване на хора от всякаква възраст, пол и състояние. При всички случаи на това потисничество ние сме изпращали петиции за обезщетявания и корекции в най-смирен тон. Но на нашите безбройни молби отговорът винаги е бил нови противоправни постъпки. Един монарх, чиято същност всеки негов акт може да определи като глупава постъпка владетел на един свободен народ ли е това? 

Ето защо ние, представителите на Де-зората*, призоваваме върховния съдия на света да благослови правотата на нашите намерения и в името и по волята на добрия народ, който населява нашите земи, тържествено написваме и обявяваме, че тези Обединени хора са и по право трябва да бъдат СВОБОДНИ НЕЗАВИСИМИ , че те се освобождават от всякаква зависимост пред комунистическата сган всички политически връзки между тях и държавата България са и трябва да бъдат напълно прекъснати;да напуснат власта и изгният в тироара на истоара.


И в подкрепа на настоящата Декларация, като се уповаваме твърдо в подкрепата на божественото провидение, ние взаимно се заклеваме в нашия живот, в нашата съдба и в свещената си чест. 

*Това са си мои измислици...



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - super got si go napisal
26.01.2008 04:29
super got si go napisal
цитирай
2. evrazol - Пиши ме ...
20.02.2008 21:17
В своите съмишленици.
цитирай
3. анонимен - абе, човече за къкав се мислиш??????????
26.02.2008 20:05
чета и се чудя как може такива недоразумения да се подвизават из нета. даже и блогове да правят. боже, простотийо кромидена, боже...
цитирай
4. stoni - A ти като си толкова умен, защо се ...
27.02.2008 01:20
A ти като си толкова умен, защо се чудиш...нещо не се връзва и излиза, че е друго..а?
И престани да се правиш на анонимен...всъщност си др. Цеков....ех, др.Цеко, др.Цеко ...главата ти е пълна с карабит...нъл тъй казваше Живко жабата от Бургас...
Ша ма скъсаш от смях, смешнико:)))))))
цитирай
5. анонимен - Chekia
18.03.2008 15:51
Stoni, batka, shto ne si udarish edna chekia vmesto da si machish milicionerskoto mozache?
цитирай
6. анонимен - Ej ti,
18.03.2008 18:51
za6to ne mu pomogne6?
цитирай
7. анонимен - Chengenca
19.03.2008 15:59
S chengenca ne se zanimavam.
цитирай
8. анонимен - аман от кухари
29.10.2008 20:23
абе човек, милиционерче кухо, стига злепоставя сегашните полицаи с тъпите си изказвания. няма милиция вече - ти си доказателството
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 445340
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332