Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2010 20:27 - Има ли Путин изход
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 6180 Коментари: 14 Гласове:
3

Последна промяна: 13.04.2010 20:28




Има!
И избора кой от тях да избере е личeн...
Другия е този на сатаната в него.
Неговият е както на всеки човек, творен от Бог а другия е на както на всеки човек обладан от демон.
По думите не се познава, нито по декларации а по плодове и делата.
Най видимия плод на сатанинството се намира на Червения площад в една катакомба. На Путин задачата е или да се справи с него или да му служи.
Избор има, нека го направи.
Ако не е способен да излезе и да го заяви публично ясно и непротиворечиво. Нека каже на целия свят, че той не е способен заради вътрешната съпротива да заличи видимата част на демона в този свят. Нека го заяви и да разреши на онези, които имат възможността, правото и способността да му помагат в това дело.
Останалото е демагогия и служба на мамона.

Срок на изпълнение...моменталичен.


Тагове:   изход,


Гласувай:
3



1. galina1 - " Има ли Путин изход"
19.04.2010 16:39
Цитат: Има!
И избора кой от тях да избере е личeн...
Другия е този на сатаната в него.
Неговият е както на всеки човек, творен от Бог а другия е на както на всеки човек обладан от демон.
---------------
Сега май много хора са обладани от Сатаната. Като гледам какви ги вършат.....
цитирай
2. stoni - Обладаването се разпознава вед...
19.04.2010 19:55
Обладаването се разпознава веднага след като обърнеш внимание на кого пряко служат тези хора. Все пак за да си убеден, че не грешиш трябва да си способен да разчитат картат и компаса....така както можеш да се ориентираш в гора с тях, така може и в живота. Картата са каноните, компаса е вярата.
цитирай
3. galina1 - Благодаря за
19.04.2010 20:06
компетентния отговор. Там е работата, че някои изобщо не се усещат за каквото и да било. Имам си бегла представа от канони /картата/ и вярата /компаса/ и мисля, че бих се оправила в една гора. А може и по звездите. Особено една.
цитирай
4. stoni - С бегла представа се губиш. . . ос...
19.04.2010 21:00
С бегла представа се губиш...особено когато има много които да те объркват...започваш да разчиташ на техни съвети и всичко приключва със загубване:)
цитирай
5. galina1 - Защо ли имам чувството,
20.04.2010 00:01
че грешиш. Съвети до момента никой не ми е давал. Май съм си самосиндикална. Но все пак имам си мой поглед за нещата и едва ли е необходимо да ми се сърди някой за моята мисъл или съзнание, което гледа по мой си тертип. Що се отнася до това, че разчитам на нечии съвети си в тотално заблуждение. Би трябвало да ти е ясно, а не да те заблуждават и теб, което пък е твоя загуба. Интересното тук е това, че както писах на едно място: нищо не е такова каквото изглежда. Когато си отговориш на това, тогава и ще разбереш много неща. Но понякога човек може да изпадне в самозаблуждение, както и в заблуда от нечие друго "доставено" мнение, което всъщност е... клюка. Не се занимавам с подобни неща. Извън моето разбиране са. Лека вечер. }}}
цитирай
6. stoni - Изглежда за теб избитите от кому...
20.04.2010 19:46
Изглежда за теб избитите от комунистите, разрушените Божии храмове и извършените грабежи от законните собственици са някакви клюки...
цитирай
7. galina1 - Такаааа...
20.04.2010 21:24
Аз не ти говоря нито за комунисти, нито за грабежи от некви законни собственици. Стони, нещо не ме разбираш и не извъртай нещата. Минаха 20 години от 1989 година и още тъпчиш на едно място. Докато се говорят подобни думи напредък няма да има. Сега може да ме апострофираш с това, какво е станало през далечната 1910 година например. Напредъка знаеш ли какво е Стони: Няма да ти кажа, само бих те насочила към Италия, Франция и Германия. Замисли се: Защо тези страни вървят напред и философията им каква е. Е, в момента има икономическа криза и там е така. Докато не се постави точка на всичко минало, няма да има бъдеще, защото в България в момента всичко е цвят и партии и си правим сечено, а моята мисъл беше съвсем друга. Прочети пак и разбери. Няма разумност, няма разбиране между хората, нищо няма. Все гледаме назад в това число и ти. Ми гледай си. Аз живея в бъдещето, но се тъпче на едно място. Дано някой разбере всъщност какво трябва да се направи. Стига си ме ял като кисела краставица. Ако се мислиш за справедлив и точен човек, то омразата не е начин да търсиш некво възмездие от преди близо век. Аз само стигам до извода, че ние не уважаваме историята си. Никоя държава не прави така. Съсипахме един куп паметници на културата, съсипа се ценностната система, много неща се съсипаха. И знаеш ли какво ще ти кажа - ТИ си виновен за това. Мда!!! Хайде оправдавай се. Ако можеш обаче, щото нема фане декиш.
цитирай
8. stoni - Ти мен и за международното полож...
21.04.2010 20:29
Ти мен и за международното положение и вулкана ще извадиш виновен...а всички обвиняваха костов за това:)))

Няма да мръднем никога напред ако не се изчисти миналото. Миналото е базата и тя трябва да е здрава. Здрава ще стане когато другарите се покаят и поискат прошка от жервите...те ще им я дадът...чак тогава следва онова което искаш. Без това няма как да се мине напред, гледа в бъдещето па камо ли да се върви към него/ Ще боксуваме и вината в това е на другарите у тях е топката, те трябва да направят първи крачката към помирението на нацията. Само, че без да имат съвест и християнски морал това никак не е лесно, да им се повярва също не е лесно, така, че трябва и да покажат с делата си и плодовете си че искат да се върви ната.
Могат за започнат с разрушаването на паметниците на съветските окупатори...в тях гледат и жертвите и палачите...те са символа и знака по който се разпознават помислите им.
цитирай
9. galina1 - Стони,
21.04.2010 21:48
направо се ококорих. Ти ли каза това: "Няма да мръднем никога напред ако не се изчисти миналото. Миналото е базата и тя трябва да е здрава." - От друга страна пак се тресеш в треска: "Могат да започнат с разрушаването на паметниците на съветските окупатори... в тях гледат и жертвите и палачите ... те са символа изнака по който се азпознават помислите им." - Ах, Стони, от една страна ме изкефи, от друга ме издразни яко. Аз като казвам, че ти си виновен не хващаш вяра. Хем си връх, хем си падина. Хем си готин, хем ме ядосваш. Стони, хайде промени още малко мозъка, а? Тогава ще бъдеш нумбер уан }}}}} Стига с тези "другари" Стони. Единственото, което трябва да се направи е да се спре веднъж завинаги връщането назад и противоречията, които са обхванали хората. Животът не е никаква партия, а май нещо взе да се съкращава. Понеже иде реч за Путин, да ти кажа, че преди време съвсем случайно дочух един разговор в който единия от говорещите каза следното: "На мен ми харесва на Путин юмрука." - На теб какво ти харесва в Путин, Стони? Виж сега, стига с думите от рода "окупатори" и тем подобни. Времената се промениха, но явно ние трудно подлежим на промяна. Мисълта ни не е водеща, а вкисната. Има надежда за теб, ако удариш с юмрук и си кажеш: "Край. Каквото било, било. Да продължим напред!!!" Да, ама как ше стане изобщо, нямам представа. Не си само ти така. }}}
цитирай
10. stoni - Путин ли. . . Путин има изход и за него ...
21.04.2010 22:41
Путин ли...Путин има изход и за него съм писал...той задължително преминава през събарянето на мавзолея на червения площад и затриването на всички символи на дявола по територията на русия....чак тогава ще следва искане за прошка и ще получат опрощения...чак тогава ще дойде деня на помирението...
После и деня за онова което ти искаш...далеч е много а?
цитирай
11. galina1 - Стони,
21.04.2010 23:55
Има една мисъл: "В живота втори дубъл няма". Нямам представа от кой беше, но е много вярна. Мъчно ми е, че се променихме толкова много и все настояваме за нещо, което всъщност е само натягане на обстановката. Колко живее човек Стони? Около 60-65 години, може и малко повече. При този живот който живеем, ни се отнемат години - не една или две, повече. Дубълът е само един - до колкото ти е писано. Дали си бил зелен, пембян, жълт или розов все тая. Всички отиват на едно място - два на един. Има случаи, когато за някой се казва "Добре, че се помина. Не беше човек." Всъщност от Путин стигнах до един много ярък за настоящия момент въпрос - Какво значи да си Човек? Не, че искам някой да ми отговори на този въпрос, мисля, че съм що-годе наясно с това. Опитвам се да ти кажа, че лошото и омразата няма да ни отворят пътя към новото, независимо, че е непознато. Всеки може да се промени, стига да има желание за това. Всеки може да направи така, че да не се гледаме на кръв и да си правим сечено. Ама карай. То така си е тръгнало, така и ще си върви. И без това толкова неща се сгромолясаха, какво толкова. Който има нека си има, който няма хич да не му мисли. Може само да се надява. Трудното е с мисълта Стони. Озверената мисъл не може да бъде човешка, тя е животинска, търсеща мъст и разплата. И стига ти толкова, че нещо съчмата ми изби в друга посока и по-добре да спра.
цитирай
12. galina1 - И понеже
22.04.2010 00:01
сме на руска вълна, но не си мисли, че искам да те дразня, ще ти пусна една песен - руска, само първия куплет, която всъщност ми харесва. }}}

Я люблю тебя, жизнь,
Что само по себе и не ново,
Я люблю тебя, жизнь,
Я люблю тебя снова и снова.

Такива ми ти работи Стони. Колкото и да обичаме живота, все някой ден същия този живот ще ни зададе и отиваме в девета глуха. До тогава явно все ще сме на контра за това и онова и каквото и да е. "Не сме народ, не сме народ, а мърша" - едно пояснение Стони, това не се отнася за целокупния български народ. Надявам се да бъда разбрана правилно.
цитирай
13. stoni - Путин е слуга на мамона и неговите ...
22.04.2010 19:49
Путин е слуга на мамона и неговите слуги ще отидат на едно и също място. Аз не искам да сям заедно с тях и се стремя да си намеря доброто място. Не всички ще бъдем на едно и също място и най малко мястото е един на два..
цитирай
14. galina1 - Не се знае приятелю,
22.04.2010 20:33
не се знае. Ако има друг живот, може да си пиете бирата заедно. Докато сме живи се гледаме само в гръб, когато... таковата .... два на един.... може на човек да му дойдат други мисли. В крайна сметка земния свършва, започва небесния. Уж така се говори. Аз лично не съм много наясно с това. Много знаеш ти къде ти е доброто място. Гледай да си човек с хората, другото е достойнството. Макар, че в този век на лична изгода, вече едва ли някой ти гледа некво достойнство. Много хора продадоха душата си на дявола. Лека нощ. }}}
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 445373
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332