Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 18:04 - Заплашва ли министaра по телефона?
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.03.2010 18:24


http://sfsmvr.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=35

На мен написаното от Галентин ми звучи като опит за заплаха..и то глупава..
Всъщност някой си показва истинската същност под агнешката кожица..
Е, само че този път си няма работа с оФчици, изведени под строй, платени от казионните синдикални структури..с десетници и отговорници..и в отказ или по целесъобразност да ги натупа жандармерията..
Тук, сега, днес имаме изключително различна ситуация г-н министър.
Съжалявам за неспособността ви да се справите нагоре и обърнете посоката на искания към министерския съвет и парламента с ораторски способи, убедителни мотивиации с които да представите нещата в истински нужната посока и светлина, която в реалността е социална за членовете на синдиката но всъщност е нужната за реалното икономически и политическо преобраувание на страна от последно място в един демократичен и развит икономически и социално съюз.
Нищо ново не откривам и това не са мои открития за необходимото в тези условия. Тези същите процеси са преживели много страни и ако ги съпоставим най вече приличат на условията при която са се развили западните щати на америка след индустриалния, комуникационен и инфраструктурен подем.
Правителствата на отделните все още държави там в тези условия са подържали единствено най вече само две системи. Правоохранителната в лицето на полицията и законо-прилагащата в лицето на съда. В нашите условия се налага същата схема и вие сте длъжен ако наистина ще ставате политик, след като сте заели политически пост в едно от най важните министерства в момента да го демонстрирате. Ако ли не просто ще си заминете както онези преди веас и някой друг ще свърши нужното, защото държавата ни друг изход и път към измъкване от блатото няма.
Признавам, че основния стожер на правоприлагането от който най сериозно се долавя справедливостта е доста проблемен но и той е под процес, който ще вземе връх в близките месеци и ще реши своите проблеми.
На 20 март нашата задокеанска супортираща секция на СФС също ще протестира в знак на солидарност с колегите си в България и най важния знак, който ние ще се стремим да им дадем е спокойствието за сигурния тил и гръб, който ще имат от тук ако се наложи да спасяват децата си от вашите репресии. Всеки член и неговото семество ще бъде посрещнат и подпомогнат до момента в който си стъпи на крака и намери сили да се изправи и отново да погледне какви ги вършите.


Тагове:   министра,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446927
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332