Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2010 17:25 - Хора, граждани на България
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 2576 Коментари: 2 Гласове:
0




image


Над 120 РУ от които ..над 6 хиляди от страната, останалите от София и техните близки...
Хайде господа министри и стари комунисти, дойде деня и часа в, който вратите и на последната ви крепост се отвотриха, зарухнаха стените между вашите копои и хората.
Рухна страха в под-знанието на онези последните и най накрая граждани, стоящи над полвин век най близко до политическите ви нацапани с кръв поли, онези най лесно манипулираните от тъмните ви помисли. И ето тази пролет, бяла на само няколко години след като откриха компютрите за себе си, направиха от железния ви ковчег в който се бяхте здраво заключили заедно с тях, стъклен прозрачен салон.
Поддухна вятара на промените, западаха стените на смирението за да се свържат със запада, неговите цености, морал и професионализъм
Вътрешната ви стража сама отвори и разрушава преградата и иска да върнете заграбената институция на хората от които я отнехте преди 65 години.

Хора, граждани на България, днес това не е поредната постановка в каквто умерзително по сценарии ни вкарваха кулководите през последните години. Днес пред вас и пред себе си онези съзнателните, събудените полицаи от най ново кибер поколение водени единствено от съвестта си, под знамената на Провидението ви предлагат своята ръка. Те знаят, че без тяхната помощ кукловодите зад стените на мрачната империя и собственото си невежество и страх са безсилни, безпомощни и нещастни. Те знаят, че събудили се са част от своя народ, от самите себе си и над тях е само Той, който има право да кове съдбата им и съдбата на техните семества.

На 20 март ще излязат по улиците на София за да протегната своята ръка на своя народ. Надявам се, не се съмнявам, че София и нейните граждани ясно осъзнават, че неолиберализма е далечно време и днес в условията на нови световни промени полицията и органите за сигурност са единствения гарант, който могат да застанат между спокойствието на съня ви, свободните игри на децата ви, нуждите на най безащитните старци сред вас от припълзновенията на злото във всичките му форми, което се стреми да прави живота ви черен.
Надявам се да излезнете и да ги подкрепите в тази им нелека задача, защото старото, гнилото сред тях е над самите тях и здраво ги зарива в сезивфовският им труд, който хвърлят за да се отринат от пепелищата на миналото.
Елате и ги вижте, дори ти дядо Йоцо ела, ела да видиш тази бяла лястовица , която може да върне изпепелените ти надежди, че на тази територия може да има и трябва да има една нормална, силна и демократична свободна страна.


Тагове:   България,


Гласувай:
0



1. stoni - Така е, само че бъркаш вълка с куч...
01.03.2010 17:52
Така е, само че бъркаш вълка с кучето..
цитирай
2. stoni - Е, вие дето се изучихте, какви пл...
01.03.2010 19:18
Е, вие дето се изучихте, какви плодове дадохте и кой обра пешкира и събра парцата...
Не всичко е учение и знание, има и друго, което е по важно и което ви липсва и това е фак, факт виден от резултата на настоящото немило, недраго за всичко свястно по територията ни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446578
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332