Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2010 16:22 - Да, там е проблема...
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
0



Да, там е проблема...отнетата ни възможност да се разпознаваме и тяхната възможност да следят от далеч, високо и рано зараждането на процесите, израстването на личностите, вземането съдбите на активните опортюнисти под контрол и с помоща на инструментарума на държавата и в частност на правоохранителните органи да ги унищожават политически с дескридитиране вкарвайки ги във всевъзможни поръчкови активни мероприятия.
Липсата на свободна и относително равностойна опозиция и нейното присъствие в тези механизми и лостове, оформя шаржа на държавния образ като един куц човек, почти с един крак, кото е и инвалид. Така самата държава е един инвалид, който не е способен и равностоен конкурент в общоста към която се стреми и причислява.
Онези от нас, които са способни да видят тази картина и които държат родината им, граждани на която държава са все още да опитват да катурнат това дередже с положителна активна гражданска позиция, който както може и както намира за добре в посока отслабването на еднокракия колос с което дефакто ще заздрави и възтанови нормалните размери на другия крак на който може да се опре при износване и умора на единствения за сега другарски и партиен. И понеже с реалноста все опираме до там, че хората доближили се до "крака" надушват оросяващите го канали на спуснатите парички от фондове и програми и забравят позициите си и си казват, че сега е време да се нагушат а после да става каквото ще. Вероятно някои да са подвластни и на клиентелистката логика за изграждане на финансова независима група (класа) опозит на "единствената" и тя да стане надбедрената и подбедрена кост на другия крак. Но тук мозъка никога няма да позволи това и ще дискридитира точно тези с точно тези им действия...както и стана с медийното ореваване, с приватизацията и "крадците".
Единственото спасение е в осмислянето на това от мислещите хора. Те с поведениое и позици, реални действия и бездействия ще оформят един виртуален крак, който ще позволи прехвърлянето на тежестта и върху останалите...демек ще сътворим един искуствен крак на този инвалид и с времето той може и да затича а не да се вози в инвалидната количка на Европа и да чака нейните санитари да го плацикат.


Тагове:   Да,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446949
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332