Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2010 20:42 - Не бойте се г-н Рот
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 2705 Коментари: 4 Гласове:
2



Не бойте се г-н Рот

Румен Пикльов е един дребен мошеник в нашата страна. Не е такъв какъвто ви се прави. Той просто е една кукла в една изпаднала от всякъде разбойническа червена групировка от малоумници. Последната му глътка въздух се предава все още по последия им мохикан в президенството, агента им Гоце. Само той е човека от целия им кръг, който остана по властовите позиции в държавата ни след катo бяха разобличени за връзките си с мафията и всъщност, че те самите са създателите на мафията. Техния дебелоглав вожд е другаря Лилов. Той им е бащицата и майчицата на тези безродници. Той е онзи, който се довери на покойника Добрев и през него раздаде постовете и влатовите позиции по времето на първото им завръщане на бял кон с правителството на Жан Валжан. Тогава се оформи тази клика и с помоща на морално пропадналите интелектуалци - 100, които цял живот са яли и пили на трапезата на правешката тояга, която пък клика прокара днешния си охранител на опразненото от тези пропаднали за кой ли път хора!?!?
Много от свободните хора в България знаят тези неща. Много сме но сме пръснати по целия свят и сега правим опитио да се намерим и изхвърлим сред нас техните агенти за да се консолидираме и за да ги заменим на политическата сцена за да използваме политическите лостове за да върнем нещата в нормалното им русло от което бяха извадени след като попадна  държавата под влиянието на съветските окопациони войски след края на втората световна война.
Та така г-н Рот не се бойте от този съдран плевенски нехранимайко, защото ако вие сте германец и не му познавате кохортата то моя милост емигранта от с. Гърмен и му я знам добре. Всичките са като него дребни мушенници с много власт, която ако им се постави на високо ще увиснат като съдрани гащи на плет. Те хляба нeмогат да си изкарат ако не апашоват, ползвайки награбеното от хората и имущество и власт.
Все пак добре е да знаем в кой съд и кой съдия е образувал делота за да мога да взема да го проверя що за стока е, защото е ясно, че няма да е някой случаен, те със случайности никога не са работили. Техните методи изключват такива безпристрастия и нормалност, те са си клан и той не е доклан след като народа отново възроптя и ги смъкна позорно от власт но за съжаление, понеже дасарите все още държат медиите в България като заложници пред народа успяха да го заблудят да гласува за поредния им Бор-борко.
Четох книгата и знам, че много неща са верни, макар и разбираемо, че не е възможно да се проникне вътре по задълбочено в релациите им от човек, който не е живял сред тях и най вече бил част от тяхната престъпна групировка. Това не е толкова важно, защото ние които ги познаваме тези престъпницим знаем, че това е доста трудно. Те са живели в почти век в такива тайнствени общества и извън закона, че когато взеха властта се оказа, че така са се страснали с ролята си на престъпници, че опрестъпничиха и цалата власт а с нея и цялата държава. Днес  държаватa  ни е престъпна клика от бюрократи, коитo са готови и майка си да продадът за да запазят постовете и привилегиите си. Служителите и не са свободни и независими човеци, които работят за заплата от данакоплатците и а са част от зависими хора на една организация на която и самия плетков е член. Точно и поради тази причина България макар и член на ЕС се оказва в него като алерген и самия модел започва да киха. Не е съвместим и няма как да преведе нормално движение нито на капитали, нито на стоки през този мафиотски ад без той да попадне и премине през редуктора на заложените от червените престъпници канали.
Както забелязвате в тази огромна и опасна действителност др. Румен е една нищожна пионка а неговите близки други такива дребни селски разбойничета но всички заедно са на лостовете на една паралелна власт, която управлява и държавата ни в частност съдебната и правоохранителните ни органи. С тях и хората изведени от системата и хората обучавани за комунистиечската им слава в спортните училища те яхнаха нормалните хора и ги яздят до ден днешен.
В тази картина корекции може да нанесе само част от участниците в нея, които са се осъзнали и са хора от пейзажа и хора извън нейната рамка и рамките на държавата и страната. Всички ние и то единствено с ваша помощ и помощ на ваши колеги, защото самата журналистика в България е съставена от техните любовници, метреси, внучки и роднини а останалите по същата схема са техни заложници и са принудени да мълчат за да отселяват физически.
Ако вие ни помогнете да заострите вниманието на световната журналистика то ние ще успеем да им противопоставим значително по малко хора по численост но значително в повече по качество и капацитет с който ще успеем да освободим държавата си от тях а с това и родината си от лапите на посткомунизма и неговото пагубно влияние с неговите хора и манталитета им да ползват институциите за собствени и кръгови цели. Методи и способи, които ако не се изрежат от механизмите на ЕС, прикачени с пресъединетелните процеси ви гарантирам, че само след 15-20 години ще се осъзнаете в една задънена улица от която и народа на САЩ няма да е способен да ви извади.
Така, че оставете тзи лилипут и давайте да се захващаме за сериозната работа, която един наш общ приятел Милен Радев каза, че трябва да свършим не защото ни е работа а просто защото няма кой друг да го стори.

С.Ч.
Монреал

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/05/853195_jurgen_rot_ne_se_strahuvam_ot_mafiiata_a_ot_rumen/?p=0#addcomment



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chara - Стояне, това написа ли го и на английски?
06.02.2010 08:51
Ако не си - преведи го и го прати на мейла на Юрген!
Поздрави!
:)
цитирай
2. haralanov - Здравейте!
06.02.2010 09:09
Прав сте,онзи дето се облекчава във фонтана е само един обикновен бандит.Обаче не Вие сте на мушката му.Румбата Петков се слави със своята злопаметност.Думите му към Рот,че е,,нищожество,мекотело и безгръбначно,, само издават низката му природа.Типове с такава низост са опасни.
цитирай
3. stoni - Ако не си - преведи го и го прати на ...
06.02.2010 19:14
chara написа:
Ако не си - преведи го и го прати на мейла на Юрген!
Поздрави!
:)


nadqvam se, 4e Milen Radev 6te mu go prati na nemski:)
Pisah go v de-zorata sqs zaglavie do Rot prez M. Radev:))
цитирай
4. stoni - Прав сте, онзи дето се облекчава във ...
06.02.2010 19:16
haralanov написа:
Прав сте,онзи дето се облекчава във фонтана е само един обикновен бандит.Обаче не Вие сте на мушката му.Румбата Петков се слави със своята злопаметност.Думите му към Рот,че е,,нищожество,мекотело и безгръбначно,, само издават низката му природа.Типове с такава низост са опасни.


Znam kakvo predstavlqvat takiva tipove...dosta sqm im nameril mqstoto...e, ne sa se ka4vali 4ak do ministri kato toq bukluk no tova ne e ot zna4enie...
Vinagi sqm imal gelanie s takiva da se razpravqm...i tova 6te stane, vqpros na vreme:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446582
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332