Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2010 16:36 - Дали ще стане независи от тях а от НАС.
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1466 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2010 16:49


Ми не съм доволен  просто факта, че положението е такова. По принцип не споделям логиката на една голяма част от нашата емиграция, че колкото е по зле там, ние тук сме по добре, защото можем с една седмична заплата да се правим баровци по нашето черноморие...
Доволен съм от факта само по простата причина, че една малка част, която е сравнително срещу статуквото от последните 20 години, което е дефакто продължител на преди това 45 -те се намира в позиция от която може да свърши доста неща в момента. Това е шанс с който винаги съм се надявал, че могат да се променят неща и във вътрешен план в страната.
Продължителната работа на плоскостта пропаганда изведе от властта тройната кооалиция и всъщност трябваше да наложи на овакантеното място алтернативата на това статукво. На този фронт се действаше заедно с едното крило на партията, която анализирала къде вървят работите с изолацията на Гоце от външния свят и натиска и от вън с парите на данакоплатеца в ЕС, говореше същото каквото се говори по форумите но през телевизорите и радиото. Това бяха принудени за да държат вниманието на болния и му "вкарат" Боко в акъла и гласуват за него на последните избори.
Това комунягите направиха от няма и какво друго да сторят и една малка част от тях сега с Боко влизат в изолация и от своите, които той трябва да "преследва и разгонва", принуден от желанията на "хипнотизирания" и от отрезнелите, които започват ясно да виждат как е неспособен да го стори и влиза в ясно противоречие с декларативните си изявления...
Винаги съм подържал идеята, че Костов не е сам по себе си алтернатива но е мост и начин да се изведът нещата от дупката в която беше вкарана страната с месията цар. И това трябваше да стане по този сценарии, който фактически за комунистите беше принуда да съставят поради липса на друг изход.
Всичко ще следва естествен ход , всички ще го следват...и другарите ще заменят пионки по важните постове но те ще са вече лесно разпознаваеми, защото критериите на ЕС изискват прозрачност на личностите за които ще се поставят там. Те просто се овсетяват и в дълбочина и най слепия след като е разбрал, че онова време в което всичко беше "без пари" е причината сега да плащат с лихвите не им се ще тази шайка да ги управлява още и още с фалшиви кожухчета.
Друг е проблема, че ако изчоплим от стената камъчетата червени ще остане само прах. С толкова години те са сътворили държавата от собствените си тела с празни послушни глави. Дефакто ако се извадят всички държава няма да има. То не че сега има за хората, защото те не служат за да служат на хората а си имат държава за дя има за собствените си нужди.
Ето тук сега е рзковничето и мястот и ролята на онези, които се различават от това и не се отъждествяват с тях и по тяло и по дух да се намерят и да ги заменят в цалост. това се нарича промяна и РЕФОРМАЦИЯ а не ПЕРЕСТРОЙКА.
Дали ще стане независи от тях а от НАС.


Тагове:   НАС,   дали,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446617
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332