Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2010 17:27 - МВР а от там и в държавата
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.01.2010 17:40


Познавам пишещите... Страх ги е. Това е истината. Бандитизма вилнее над всеки един отделно. Не пиша конкретика, защото по принцип съм далеко и детайлите ми все още бягат но съм все и все по близо до тях и скоро ще наредя целия пъзел от който имам нужда за да започна да пиша където трябва и пред когото трябва.
Не се крия зад ника си а просто го ползвам за кратък етикет...всеки комп. грамотен може да ме намери, кой съм, къде съм и всичко за мен. Не съм изгонен от системата и това го знaят почти всички репортери, дописници и редакцията на вeстника. Със същото са наясно и всички в дирекцията. Няма служител почти, който да не ме познава. За страха и мълчанието говоря по принцип а не за себе си. Мен не ми пука от мухлювци но много от хората не ги познават, защото те са като сенките и действат групово и подмолно. Хората от бившата номенклатура са си живи, здрави са та дори не са съдени. Още повече по постовете  си та дори днес и с деца и внуците си. Те на са поели вината си ..всъщност е поемат само с мезета..по престъпни начини и когато се напият дори цинично си признават, че заграбеното без кръв няма да върнат. А къде е онова, което се иска. Къде е деня на помирението, след като няма покаяние, искренна молба за прошка и така нататък.
Нещата са много далече от истината и случващото се в България е само една фасада зад, която тези престъпници се крият. Народа си грухка и квичи ако копанката му остане празна но само толкова. Народа си е обезглавен и те го мамят, манипулират и ползват. Същите деца на онези главорези от преди 50 години. Сега са си сменили фамилиите и напират на голямата мандра на ЕС и я атакуват. А хралупата им е фасадната държава и открадната територия. В тази територия и държава е и дирекцията и в тази дирекция е пълно с послушковци и каквото и да става то е просто за прах в очите на поробените, смякани и пропити..
Проверките които се лансират са си от тяхното котило и целта не им е нищо друго освен да печелят още време и изличават
едвам мъждукащото обществено съзнание и истината като цяло. Стремежът им е да смажат напълно това и то фактически е смазано под тежеста на чалгите, псевдо журналистиката и лъжливите научни разработки. Следя всичко и ясно виждам какво става и знам, че единствено хора далеч, независими  материално от тях положение ще се осмелят да пишат срещу и истината им за престъпленията им, защото няма как да отцеляват в примката им.
Така, че дирекцията е едно оръжие срещу всяка личност посмяла да каже това, пък какво остава да направи нещо...ами да станат няколко...ами да поискат и опитат да положат алтернатива!!!????
Няма как да стане или поне няма как да стане докато тази дирекция и по принцип това министерство е в техните си ръце, ръцете на децата и внуците на комунистическите престъпници.
Така, че началото ако има такова начало за реформация в държавата (фасадната държавност) трябва да започне от тези системи наред с прокуратура и съд. Там трябва да се намери начин и този начин е положен с опита да се вбие клин в системата с една организация, която положи началото на брожения.. пушенето и пиенето на вода а после и създаването на независим синдикат в МВР е нещото, което се роди въпреки съпротивата и мероприятията на службите, въпреки вкаравнето и опитите да се яхват процесите с инспириране на хора в УС през Павлин Димитров с Иван Павлов, който беше отстранен преди точно месец на ИНК. Въпрки ходовете на Боко Тиквата с директора титянов за обладаване на крилото в дирекцията от хората имащи лични мотиви да преведът нещата в собствена полза с процеса "Чората", въпреки наместа на хората по линия на членство на празния по съдържания буркан "СБК" на Абаджиев. Въпреки всичко контрол в СФС не се състоя и той работи в системата и духа му е запазен, макар и огромното множество да е разочаровано..то всъщност не е и нужно и булшевишкия тип, който придоби беше инспирация на зловредителите му.
Ето през къде трябва да мине процеса на реформация в МВР а от там и в в държавата, защот структурите за сигурност са си все още структури за "тяхната" сигурност а не държавната, не държавата на хората а на партията и техните деца и внуци, олигарси вече с държава мафия.
Една власт (както казва Бжежински не се е предала докато не предала своята агентура) и ние сме тук сега с предаването на агентурата им ( макар и прцеса да не е приключил) а аз кавам, че след предаването на агентурата трябва да се лустрират и водачите им, да се извадят от лостовете с механизмите и релациите им и чак тогава ще се даде шанс за РЕФОРМАЦИЯ  за да може да придобие вид и състав, такъв каквъвто е нужен днес за да може да зацепи и интегрира движение с тези от, и в чиито външни структури сме включени.





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446546
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332