Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2010 17:46 - Обръщение до всички членове и симпатизанти на СФСМВР
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.01.2010 18:01


Специално до
УС на СФСМВР
председателите на СД в СФСМВР
Сайта на СФСМВР
Специализираните Форуми


Приятели,

Най напред Честито Рождество и Честита Нова 2010 Година.

Дори само в това послание е събрано и концентрирано основно не само случващото се в професионалния ви независим синдикат а и изобщо в живота ви и живота по принцип.
Надеждата, че колкото и дълбоко да е заровена искрицата, все пак ще бъде забелязана и то по лесно в най мрачния ден, разДухана и разпалена, ще доведе огъня и ще изкове ново ще даде начало на Нов Живот и нови надежди.

В този кръговрат на вечната бораба на доброто и злото, на смърта и живота се намирате и всички вие, всеки човек.
И по млади и по стари, защото ако телата ви са тленни и подвластни на времето то духа на всеки от вас е вечно млад.
На него даваме надеждите си.
До миналата година или по точно до края на 2008 основно с онези, които се срещнахме се намираха във вътрешен дълбок духовен транс.

Приятели,

бяхте близко до духовната смърт и почти във нея. Едва мъждукащите пламъчета на живеца ви, ви заводиха до пътеките пред нов път и дадоха в ръцете ви ново оръжие.
Ето ви на прага на новата година с излъскано, почистено, притегнато, изправени на крака пред вътрешните ви стени и пред стените на онези, които не са готови да ги събарят в себе си.
И ето сега е деня в който отново сте родени за нов живот в който надеждата гаделичка и усещането от гъдела на живота радва сърцата ви.

Ще успеете ли?

Имаме пред вас една нова година и една нова група, достойни хора, които на 19.12.2009 година бяха натоварени с онези задачи, които трябва да пренесът и предадът за вършене на онези на които им е работа. На онези на които същите, които плащат на вас за да произвеждате дела, работа, борба, плащат на тях за да ви създават условия да ги вършите още по лесно и още по добре.
Както виждате обратно на онова, което са ни учили всичките тези митове за ерархии и важности е пробърната на обратната страна, огледален е образа но много от вас започват да го разпознават. Разпознават че важни са всъщност онези, които са на прекия огън и които вадят въглените направо от жаравата. Те са отпред, отгоре и те са центъра на внимани и уважение, както от техните граждани, които са излъчили между тях най достойните за тази работа, така и от онези, които са заели местата за да им помагат с кординация и информация.

Е, вероятно това няма да се хареса на много едри и много по едри залепнали по столовете задници с протрити ръкави но нали за това сме тук...за да им покажем правия  път към селско-стопанския туризъм и мястото, което много ще им отива в един динамичен свят в, който решения по шаблони и команди и с административни мерки само води до още по големи прблеми.

Освен това и на онези, които са дробили в дълги години от чужди залъци в своята паничка, че е идва Оня да им поиска, види и събере сметката.

Пожелавам на всички Ви здраве, останалото ще си го купите с онова, което ще успеете да си наберете с което успяхте да си създадете а именно НЕЗАВИСИМ и СВОБОДЕН СИНДИКАТ

Пожелавам и здраве и спокойствие на семействата ви, че вече не сте сами сред вълци а сте човеци сред тях.


Ваш приятел..................... Стоян Чонев
....................................................................../ Стони /


Монреал
05.01.2010 г.



Тагове:   членове,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 447133
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332