Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2010 17:23 - Малко обзор и нечии планове след 2010 г.
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 2666 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 04.01.2010 17:41


Годината е кръгла и май е време за полагане на ново начало след един кратък обзор на миналата и последните няколко.
Последните или първите на това хиялдолетие за нас изминаха най вече под знак в опит да се спре нео-комунистическия напън на другарите от кръг Първанов, захранен през покойния вече Добрев с булшита на основния им идиот-култур-трегер другар Лилов. Всичко това се случваше най вече с помоща на старата и подмладена плеяда от тайни разузнавачи и техните агенти в журналистическите и медийни среди, наред с измислените им културни кръгове и псевдо културни величия от близкото минало и техните митодологии.
Опита и обръщането на процеса от посока европеизиране на страната в посока затопляне на довчерашния обяд за сядане на старата маса с московските послушници на путин-гебистите за момента е спрян.
Казвам за момента, защото те няма как да се спрат дори сами. Този тумор се развива със собствена енергия, генерираща се от собственото му тяло и самия процес е безкраен. Единствения начин е да се държи далеч, по далеч или най вече там където му е мястото. Естествено мястото което е обгърнал са огромни територии с енергийни и суровинни ресурси и те ще са следващия му коз за завръщане в страните с демократични принципи и тадиции. Намесата и опит за контрол над свободата на народи, които са успели с мисъл да наложат сред себе си такъв модел и форма на управление, която относително да гарантира основните човешки права и ценности.
Както всеки тумор ще предвижва по кръвни и линфни възли на плоскостта на все пак общата ни планета и естествено за целта ще строи собственат си инфроструктура за да оросява със собствената си зараза всичко до което достигне.
Тази фаза започна още в опита му за реанимиране през политически и обществени процеси през последните няколко години и ще продължи със строежите на енергийните централи, петроло и газо проводи. Наред с това ще реанимира отново загубените си позиции сред материално зависимите и через тях в обществения и държвавен живот в България.
Момента е на кота нула и с прехвърлянето на обществените настроения в празната воденица на една политическа партия, която се прокламира с популистки клишета а самата себе си определя като дясно центристка а програмно е като паяк в центара по мафиотски образ е нищо друго освен временно замръзяване и упояване на желанията на хората да видят държавата във форма и вид на онези в които често вече прибивават или поне ясно осъзнават през близки и деца. С падането на напежението, с използването на една кукла, пожарникар, охранител на диктатор и пленен бивш монарх се цели именно това време в което да се осъществи плацдарм за разчистването на площадките и трасетата за системите им. В следствие прехвърлянето на лицата и властта от политическите механизми в енергийните структури с които да започнат рекета върху моделите, които ще се наложат за да ги дескридитират и бламират с все същия тембър, че без тях е още по лошо и техния модел поне е давал сигурност, работа и прехрана. Демек минимум за вегитация, която на тази територия няма да се постигне, подържан с мита, че от нас нищо не става и ние сами не можем без ръководната им роля, основно контролна и преразпрередителна от избрани доказали се некадърни апаратчици, бюрократи на командно административен принцип.
Това е плана им и целта с всичките им маневри от последното деситилетие след като с помоща на службите и агентите и зависимите медии успяха да спрат реформата в държавата след края на миналия век.
В кота нула е момента в който ще започнат подготовка за трансфер на номенклатурата си от всички обществени, държавни и общински служби към частните релации и свързаните с тях важни за функционирането им и контрол лостове. Дефакто ще напуснат отново политическата и законодателна сфера и ще я рекетират и контролират с икономически средства с които ще купуват и идиологическите си глашатаи в свободно пространство от налаганите от европейските стандарти основни правила и норми.
Ще задържат контрола си върху администрирането и кадрила на основни гаранти за недопускането на конкуренти на сцената на енергойните вносители и основните жизнено необходими производители в съдебната и правоохранителни системи.
Естествено главен мениджер на лобито на москва в и през енергийните канали в България ще стане настоящия президент а гарант ще трябва да му остане Боко Т. с което вероятно ще се цели да бъде прехвърлен на неговия настоящ пост.
Как ще се случи това или какъв е сценария?
Естествено след подготовката и гаранциите, че проектите са гарантирани ще се върне войната между двамата на думи и естествено поради неспособноста и нежеланието на огромната бюрократична машина водена от номенклатурата на миналото ще се стигне до момента на парламентарн, правителствена и президенстки избори в едно и също време. Законодателната, и висшата изпълнителна власт ще бъдат освободени от тях за да работят по изискванията на еропейските правила с което ще им гарантирата защита в нормална среда но при ненормални условия и в пълна за тях изгода. Такава симбиоза устройва другарите, защото през БПЦ и всички културно и обществени процеси ще бъдат на принцип подпомаган от свободни икономически субекти и отново ще разпрострат идиологическата си пропаганда над хората в зоната.
Единствения шанс за нас в бламиране на пъкления им план минава през спечелване на войната за правосъдната и правоохранителна система, която ще им служи за чадър за дооформяне на проекта им.
Фактически и ЕС и комисарите и Брюксел и естествено натовските съюзници имат една и съща цел, която е залегнала в концепцията на зоните в дългосрочен план и ние сме в зона в която трябва да се наложи дефакто а не само фасадно, форма на държавно управление и демократично фактическо влияние. Фактически сме съюзници и в основната ни цел за промяна на статуквото в сферите, които партиите от социалистическия интернационал определят на територията като гаранции за провеждане на дългосрочните си планове.
Така трябва да започне 2010 в налагане промени, реформация в съда и правоохранителни, разследващи и разузнавателни служби и лишаване от чадаросването на познатата ни банда на пременените бекаписти в социалисти, енерго-носители за идеални цели с материални печалби.



Тагове:   малко,   обзор,   планове,


Гласувай:
1



1. анонимен - Без упойка
05.01.2010 13:37
Чудесен материал, Стони. Аналитичен и безпощадно точен си, както винаги. Без упойка.
Смарагда
цитирай
2. анонимен - за обзора
05.01.2010 14:19
Както винаги, вярно си уловил задкулисните игри на вълците с агнешките кожи. За една част от българите нещата са очевидни, но не и за мнозинството. Поздравления, Стони, за твоята непримиримост! Макар и далеч оттук продължаваш да милееш и страдаш за тукашната ни несрета.
цитирай
3. stoni - Инак се интересувам, защото слу...
05.01.2010 17:33
Благодаря за отзивите:)
Инак се интересувам, защото случващото се там влияе на живота и тук и изобщо света е скачен съд и където и каквото и да става днес е от значение. Още повече във вечната борба и противовес на доброто срещу злото, част от която е ярко изразено в политиката на партите в държавите от света, които са членове пък на огромни съюзи. Една от партиите тук е член на световния социалистически интернационал и прави опит да се вмъкне като балансьор в пространството на двете основни големи партии на Канада. Лидера на едната е от руски произход. Най голямата провинция в която живея си е направо пълна с леви и либерални партии, които могат да се подведът от този балансьор и закачат за Либералната и поемат политическата съдба на Канада с лидер, който е от нашата си раса и така или иначе...С тенденциите в САЩ и една такава сглобка в КАнада, ЕНП ще олеевее напълно под натиска на менгеме от две страни..
Такива тенденции на мен лично не ми харесват и правя каквото мога...глобално но в реактора централно:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446590
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332