Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 17:39 - Крадци на усти
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 2269 Коментари: 4 Гласове:
0



Четвъртък, 14 Август 2008 20:25
Стоян Чонев

imageМного пъти съм се сблъсквал с лицемерието на комунистическите наследници и опитите им да говорят с усти на мъченици и преписват делата си на времето и на някой друг.

В случая съм свидетел на същото, отново и отново. Въпреки видимия, безкрайно болезнен отпечатък, който са оставили в българската църква в следствие на което народа ни е скъсал буквално с нея, те грабват микрофона с придобитите си способности с откраднатите пари и заклеймяват онези, които са оставали без глас. Наследници и близки на онези които са мачкали бащите и дедите им.

За съжаление мен не са ме учили как да пиша и защитавам онова което знам и съм видял със собствените си очи. Онова което знам и стои здраво запечатано в съзнанието ми првави опит да излезе, провокирано от поредните им грабежи.Грабеж на история.В който за мен спор няма.

Обаче, тук изобщо не става въпрос за мен и селските милиционери а за онези, които бяха техни началници и за онези които пиеха и ядяха на една трапеза с правешката тояга Тодор Живков и назначения от него за патриарх на БПЦ полковник Максим. За тях става въпрос и за тяхната отговорност за положението в което тъне българската общност, независимо дори дали е в България или Монтреал.
И понеже ще закръгляваме по окръзи ще слезнем в близост до онези места от които онези лица по които се заикват поръчителите на драскачите. Според които крадците са основните благоволители да се изнамери истината за изтреблението на онези на чието място се настаниха и заудряха тостове. Местата на които аз ги сварих преди 20 години, когато и според тяхните писания църквата е била в пълна зависимост от изпълнителната и светска власт и е изпълнявала безропотно поръченията на партийните секретари.

Обласните управители бяха шефове на ДС и малко по късно директори на РДВР. Причкапов им беше първи секретар а вчера в дните на утвръждаване на владиците им като Натанаил, беше кмет на Благоевград. Днешние директори на РДВР-тата синове на разузнавачите от ДС. Повечето общински кметове техни агенти. Прокуратурата - децата на партийната номенклатура и най верните на ЦК. Съдебната система - същото а старите съдии съдили и пращали по лагерите на високи топли места в София от където контролират приходите от Европейските фондове. Бизнеса в ръцете на бившите служители от ДС. Банките и охранителните фирми на техните агенти и номенклатурата на партията.Вестниците, телевизиите, кабеларките, такситата всичко в ръцете на онези, които го откраднаха с масовизация.

Всичко си е там в ръцете на онези, които ги заварих преди 20 години, в ръцете на същите хора и наследниците им, когато напуснах страната и до днес...ей до този час в когото пиша.

Естествено и църквата и служителите на онзи режим са си същите и взаимно си се възхищават.Само че как може да се възхищаваш на един човек, нарекъл се Божий посредник, който не е излезнал и покаял  всемирно за мълчанието и послушанието, които са го въздигали в редиците на тоталитарната зависима църква, човек който не е заклеймил точно онези, които са му днес най близката кохорта и хората на които са раздавали присъди на онези на чието място той се е наредил, предоставено му от назначен патриарх.Готвещ се да му седне на престола и закрие завинаги срамното 60 годишно дело на хората отнели местата между Бога и човеците.

Това което се прави се нарича кражба на уста. Кражба на устата на мъчениците от мъчителите.Това същото което прави държавната ви сигурност с подмяната на името си и започва да гони крадците т.е. себе си.Да търси виновници за откраднатите милиони и пише рапорти до ЕК, че скоро ще ги хване за косите и ще се вдигне сам.Това прави и синода на дядо ти Максим и неговото човече Натанаил.Ще връща в църквата онези, които прогони от там, които вече почти не са между живите и вегитират по края си, ще връща техните деца в България и техните души при Бог, през църквата и през същите със същите изцапани с кръв ръце.

Няма как да стане тая уважаеми другари и другарки. Няма.

Тези неща не се случват нарочно и с партийни повели, решения и пари.Тези неща могат да се случат единствено с искрено покаяние на мълчаливите съучастници със събиране на хора от нивото на Максим и Натанаил в един манастир за покаяли се престъпници пред Бога и там до края на дните си да Му се молят за прошка.Той е милостив ще им прости но там на хляб и вода и молитва за това което сториха на майките и бащите на този нещастен народ.
Манастир за грешници в който могат да си преберът за послушници онези, които са за лустрация и на издръжка на внуци и правнуци та най накрая да не са на ничий гръб.Манастир в който да си приберът злия дух и емблемата да се залепи под лъва, там в краката му на онова място...

Ако си спомним скорошното покаяние на Йосиф Американски, което според мен е подтикнато от хора като мен, които желаят нещата да си дойдат на мястото и всеки да си заеме полагащото му се в историята място. Да си спомним и да направим паралел, кой е Максим и кой е Натанаил и така кои са всичките тези хора избрани на места на които най първото и важно условие е да си Човек, независим, искрен и със чиста съвест.Едва ли Бог ще даде  ръка на служители на гонители на вярващи в него.

Така, че тези песнопения за водещия в мир енорията да си си ги запеят на трибуната на някой от следващите конгреси и там да очакват ръкопляскания.

От мен и моите приятели ще получат истината за това което правят а именно как ОТКРАДНАХА УСТА.

ОТКРАДНАТИ УСТА от мъчениците и турени на червените си изучени глави с червен химикал с кърваво мастило, целящо да прикрие именно виновниците и техните наследници.

Именно полковник Максим и подполковник Натанаил - протежето му в Югозапада.



Гласувай:
0



1. eien - Много пъти съм се сблъсквал с лицемерието на комунистическите наследници и опитите им да говорят с усти на мъченици и преписват делата си на времето и на някой
10.11.2009 10:55
Много! Много пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. galina1 - Добър вечер.
12.11.2009 19:08
Драги ми стони, искам да ти кажа няколко слова и да разбереш едно нещо, едно единствено: Докато има хора, които ровят в тинята, България в близко време няма да излезе оттам. Ние трябва да продължим напред с нови мисли, нови идеи в полза на хората, нов живот, който явно се препъва в минало бешело. Стони, не искам да говоря за днешните лицемери, които са много по-опасни от това, което е било преди. Това, че баща ти е изпатил навремето през 196.. и еди коя си година, искам да ти припомня, че всичко това е история. Историята е такава. Друга не може да бъде. 1989 година също е история. 681 година също е история. И нека не задълбавам. С уважение и не питай омраза към днешните българи. Нашият живот не е на особена почит. Ние се променихме, но тази промяна явно влияе на много неща. Една омраза не може да ни доведе нищо, освен батак, какъвто е в момента. Самите ние сме объркани. Нека не се задълбават нещата повече отколкото е необходимо. А най-вече съжалявам, че се политизирахме, което не е изобщо хубаво. Лично на мен ми омръзна да гледам едно и също по телевизията и всяка вечер да ми бъркат главата с престъпления, свински грип, катастрофи и подобни неща. Човек трябва да има много здрава нервна система, за да не изперка. А колко по-добре би било, политиците да си гледат тяхната работа, а ние - народа, нашата си. Там е работата, че от много политиканстване и връщане години, години назад, ние ще изтървем настоящия момент. Жалко е.
цитирай
3. stoni - Какво значи за теб България!!????. ...
13.11.2009 15:00
Какво значи за теб България!!????...я се замисли малко да видим дали дали това абстрактно понятие може да придобие образ. Давай да пробваме сега, защото с това същото понятие скитат по родното блато доста изправеноноги, зомбирани, директно и индиректно подържат зомбарството си общувайки си групи на групи.
цитирай
4. galina1 - Ами за теб какво значи България?
13.11.2009 19:17
Въпрос за въпрос. Ти много добре знаеш какво е специално за мен България. Тя е онази опора без която не мога. Както се казва: "Ходи, къде ходи човек, но се връща у дома." Стони, ако се мисли по начина по който се изразяваш, ще тъпчим в тинята и тя ще ни издави всички, щото е дълбока. Не искам мизирабли, не искам злоба, егоизъм, не искам миналото да тегне поколения наред над народа български. Ако ще се прави нещо, то трябва да е с добро намерение и да не преплитат неща, които са били в миналия век. Винаги съм била против това. За твое сведение, с редки изключения, зомбита има много, но те са от съсловието, което не се интересува от нищо. Гледат, а не виждат, чуват, но не слушат, примигват и щракат с пръсти. Веселят се за нечия друга сметка и не им пука нищо. Винаги съм се дразнила, когато никой не се възползва от крачката която трябва да се направи напред, но с добри намерения. Защото демокрацията стони, това е народовластие. Поне така знам. Нямам нищо против нещо ново, но да не е в ущърб на народа. Защото той в момента е абсолютно гипсиран, поне от това което виждат очите ми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 445438
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332