Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2009 15:50 - По пътя сме
Автор: stoni Категория: Бизнес   
Прочетен: 1595 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2009 16:03


По пътя сме и сме изминали само около 1/4 от него. Непоносимостта към агентите и служителите, техните наследници и славители трябва да успее, да се запази и да расте. Въпреки, че те смятат това за противопоставене и пречка за помирението то е лицимерно извиване и прикриване на истината. Разкриването на тайните им сътрудници не е самоцел и те оказват именно съпротива точно заради това. Мислещите хора търсят път към реализация и възможност за търсене и получаване на всекиму според стореното а именно реално осъждане на извършители на престъпления през деситилетията на тоталитарен гнет. Онази държава се е държала благодарение на една група от престъпници, които са всявали страх в останалите, които са се примирявали с лъжата и безучастно са се съгласявали с издевателствата на непокорните, чистите и най стойностните хора. Проведена е крайна и дълга отрицателна селекция и народа ни е заприличал на мърша, мърша като онази която за момент е забелязал някога Славйков.
Да успеем да съхраним сред съмишлениците си и да разширим това недоволство към тази престъпна клика хора, всъщност е пътя към спасението и пречистването на нацията. Осветяването на агентите, лустрацията им с изваждането на личните и работни досиета ще ги отдели от смесването им с истинските желаещи да се сложи край на тази агония.
Ще засили и позволи да се отправят посланията на истината и към останалите и с гласувано от тях доверие ще се позволи да се стигне до момента в който освен декларативно ще можем да поискаме и реално отговорност от извършителите а когато те не са между живите от онези, които са пречили това да се случи навреме и да се спести толкова мъки и толкова погинали млади надежди, пропилени години за малди и с нищо незаслужили съдбата си принудени да се спасяват как ли не и къде ли не хора.
Бойко Борисов е поредния техен зъб, който закачва веригата за да превърти в празно и пусто. Това е ясно на огромната част от симпатизантите на СК. Тук нито спор, нито двоумение няма. Въпроса е извън нас и нашите съмишленици и се намира в онази огромна част, множество, което понесе бюлетината и я подари на крадците и идеи носещи това деларативно на уста но нилога немислещо да ги осъществява. Циничността им е нормална за категорията им но не е нормална за възприемане от огромната част от народа ни изречена от една такава висока трибуна на предизборни обещания и най вече на пресконференция след-изборна. Едва ли може да си представят до къде и колко ниско може да падне елит на една държава стремящ се към запазване и завладяване за пореден път на позиции от които ще се попречи на нормалността да вземе нещата в ръцете си и позволи всичко и всеки да си заеме полагащото му се. От там и идва сляпата заблуда и поредното грешно прехвърляне на отгоеворността за разчистване на оборите.
Въпреки това, както и преди се надявам, че движението в тази посока е естествения ход на времето, който ще позволи още веднъж, още по ясно да видят и слепите и най накрая да разберът, че истинската алтернатива е онази, която е зачената още в самото начало и преди прехода и носи онази сила и заряд на онези непримиримите, успели да оце·ля·ват в месомелачката, да запазят воля и съхранят надежда, че има видов ден. Видов ден в който каквито и методи, похвати и приоми да използват няма да успеят да заблудят очите, които ще слушат разума и Божията воля.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - На народа му е писнало ...
13.09.2009 17:08
не е работата само в идеите, голяма част от народът ни живее на границата на оцеляването, както физическо така и морално. Затова той поне от три петилетки гласува на изборите "наказателни вотове".
Това политолозите-аналитици го съзнават а и съответно партиите се възползват от това.
Никой не си прави илюзии по отношение на дошлата на власт нова управа.
Очевидец.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stoni
Категория: Бизнес
Прочетен: 446768
Постинги: 146
Коментари: 153
Гласове: 1332